Trots

geschreven door Gudrun op 13-09-07 (16 jaren geleden) in Mijlpaal. Eventjes heel snel (later meer, beloofd): de dame van Kind & Gezin is net buiten, enne... Je weegt 5.100 kilo, wat echt wel veel is (je bent nochtans niet dik) en ze vond je bijzonder alert. De manier waarop je je hoofd al recht houdt, rondkijkt en volgt, is eerder iets van een baby van drie maanden, zei ze letterlijk. Ze heeft dan ook in je boekje genoteerd dat je bijzonder stevige nekspieren hebt. Hehe.
Ze vroeg ook of je al begint te communiceren, zijnde geluidjes maken en fraselen. Ik had het je eigenlijk nog maar één keertje half en half weten doen, maar een paar minuten na de vraag keek je me strak aan, en zei luid: 'Da!' Daarop schoten de dame en ik allebei in de lach, en jij voegde er nog wat lettergrepen aan toe.

Dus ja, je begint te communiceren, liefje. Ik ga genieten van de rust die ik nu nog met je heb, want als je een even grote spraakwaterval wordt als Wolf, zijn papa en ik binnen de korste keren doof. Of gek. Of beide.